Werkplaats

In onze moderne en goed uitgeruste werkplaats helpen wij u graag snel weer op weg. Wij hebben de modernste controle- en diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap in huis. Uiteraard hebben we allemaal veel ervaring en zijn we op de hoogte van de nieuwste autotechnieken, zoals ABS, Tiptronic en vele andere innovaties in autoland.

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het controleren van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat.

Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is.

Oldtimerrestauratie

Met onze ervaring en kennis op het gebied van restauratie van oldtimers en youngtimers brengen wij uw restauratieobject graag tot een fantastisch eindresultaat. Kom langs voor goed advies.

IMG_1297_effect_ingrid

Bandenmontage

Vraag naar onze speciale bandenprijzen. Wij hebben de modernste apparatuur in huis om uw banden snel en vakkundig te monteren, uit te lijnen en te balanceren.

autobanden-365-montagepartnerAutobanden-365.nl vergelijkt de prijzen van autobanden bij de grootste websites en aanbieders in Nederland!

Op deze autobanden-website is veel informatie te vinden over Zomerbanden en All-Weather banden. Om een keuze te maken uit alle soorten en maten autobanden kunt u zoeken op Automerk, Bandmaat of Bandenmerk. Autobanden-365.nl vergelijkt de prijzen van Popgom (De grootste bandengroothandel van Europa), Tirendo.nl, Pneus Online, Bandenuniversum.nl en Autobandenmarkt.nl. Zij leveren voordelige en kwalitatief goede Zomerbanden en All Weatherbanden. Daarnaast leveren wij ook een deel van alle banden op onze website voor een scherpe prijs. Wij staan daarom ook vermeld in de prijsvergelijker. Inmiddels staan op onze website 47.409 banden!